IR 180 Universal: De 2-draads sensorschakelaar van STEINEL PROFESSIONAL

30 Aug 2017
De IR 180 Universal is een 2-draads sensorschakelaar van STEINEL PROFESSIONAL en kan worden gebruikt voor het inschakelen van alle soorten verlichting zonder irritante flikkering.

Bestaande gebouwen worden heel snel en gemakkelijk gemoderniseerd met de IR 180 Universal. Hij kan worden geïnstalleerd met de standaard aanwezige 2 draden, wat hem ideaal maakt om de bestaande schakelaars te moderniseren. De IR 180 Universal beschikt over een condensator en schakelt via een relais zodat lekstroom tot het verleden behoord. Met als resultaat dat iedere lamp geschakeld kan worden zonder dat deze gaat flikkeren. Het compleet nieuwe design zorgt er voor dat de IR 180 Universal makkelijk en snel kan worden geïnstalleerd in een bestaande inbouwdoos

Installatie op standaard 2-draads inbouwdoos


De combinatie van spaar- en ledlampen met een conventionele 2-draads schakelaar resulteert vaak in flikkerende verlichting. Het gebruik van sensortechnologie om zonder problemen het stroomverbuik te verminderen was voorheen alleen mogelijk met standaard gloei- en halogeenlampen.

De IR 180 Universal infrarood sensor van STEINEL PROFESSIONAL is uitgerust met een gepatenteerde 2-draads technologie om hem te kunnen installeren op een standaard 2-draads inbouwdoos. De condensator die de sensor voedt indien de stroom wordt uitgeschakeld zorgt er voor dat hij ook tijdens de standby tijd gewoon zijn werk kan blijven doen zonder enig stroom verbruik! Met als resultaat dat u met de IR 180 Universal iedere lamp kunt schakelen die u wilt. En dat zorgt er voor dat deze sensor een toekomstbestendige investering is. Ook heeft de IS 180 Universal een geintegreerde knop om hem handmatig ‘aan’ te schakelen.

Voordelen IR 180 Universal  • Geen flikkering van verlichting

  • Geschikt voor bestaande gebouwen

  • Beschikt over een condensator

  • Schakelt via een relais

  • Compleet nieuw design

  • Snelle installatie


Ook het gemak ervaren? Bestel hier:


 

Steinel sensorschakelaar IR 180 witSteinel sensorschakelaar IR 180 zilverkleurig


 Steinel sensorschakelaar IR 180 universeel wit

 
Steinel sensorschakelaar IR 180 universeel zilverkleurig