Levertijden rondom Koningsdag

24 Apr 2018
Vrijdag 27 april 2018 is het Koningsdag. Het is dan dus tijd voor oranjekoek, oranjebitters, vrijmarkten en oranje tompoezen! Eigenlijk hebben wij hier ook wel zin in, dus met Koningsdag zijn wij een dagje vrij. Vrijdag kunnen we dus helaas niet met je bestelling aan de slag. Maandag doen we weer ons uiterste best, zodat jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd.

red-3263436_1920
Bestellen


Gelukkig is onze webshop tijdens al het feestgedruis gewoon open. Wanneer je geen zin hebt om de hele dag buiten te staan, mag je natuurlijk altijd wat op onze webshop bestellen.

Levertijden


Wel zijn de levertijden wat veranderd. Wanneer je producten bestelt die op voorraad zijn, verwerken we je bestelling als volgt:

Bestelmoment

Verzenddatum

  • Do. 26 april tot 17.30 uur
  • Do. 26 april na 17.30 uur tot ma. 30 april 17.30 uur
  • Ma. 30 april
  • Di.  1 mei

Bellen, mailen en appen


Op Koningsdag kun je helaas niet met ons bellen en appen. Wel kun je ons een mailtje sturen. Die hopen we dan de volgende werkdag te kunnen behandelen. De werkdagen daarna zijn we weer bereikbaar en mag je zo vaak met ons bellen, mailen en appen als je maar wilt.

Fijne koningsdag!


Wat ga jij doen met Koningsdag? Slenteren op de vrijmarkt, lekker feestvieren of iets heel anders? Wat je ook van plan bent: we wensen je alvast een fijne Koningsdag!

Keep calm! Koningsdag komt eraan