Via app testen welke Busch Jaeger serie het beste bij je past.

2 Mar 2017
Gebeurt het jou ook wel eens dat je een lichtschakelaar hebt gekocht en het niet blijkt te passen bij je behang of keukentafel? Met de lichtschakelaar-app van Busch-Jaeger zul je dit probleem nooit meer ervaren. Met de 3D-functie zie je nu de toekomst in je eigen huis. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een smartphone of tablet waarop je de gratis Busch Jaeger lichtschakelaar app gratis kun installeren. In de App Store is voor iOS een Nederlandse versie beschikbaar. Voor Android is via Google Play op dit moment alleen nog een Duitse versie van de app beschikbaar.

Features Busch Jaeger lichtschakelaar-app


In de app is het complete lichtschakelaarassortiment van Busch-Jaeger te vinden. Je kunt dus de schakelaarprogramma's decento, Busch-dynasty, carat®, pure stainless steel, impuls, solo, Busch-axcent®, alpha, future® linear en Busch-balance SI met elkaar vergelijken. Daarnaast kan ook de achtergrond worden gewijzigd. Van verschillende behangkleuren en -structuren tot aan speciale materialen als muurwerk of beton, kan iedere schakelaar worden gecombineerd met de gewenste muur. Zit je favoriete kleur er niet tussen? Geen probleem! Fotografeer gewoon je eigen wand en laadt de foto in de lichtschakelaar-app. Zo kun je alle schakelaarprogramma's aanpassen aan jouw eigen voorkeur.

Hoe begin je met de lichtschakelaar-app?


De app is gratis te downloaden via de Play Store en iTunes. Dus je hebt alleen je smartphone of tablet nodig om te beginnen. Om de 3D-functie te laten werken moet je allereerst het trackingmotief downloaden en uitprinten.

Het is ook handig om het motief uit te knippen, want anders heb je een wit A4tje met een lichtschakelaar op je muur hangen. Als je eenmaal het trackingmotief hebt uitgeprint dan kun je het op elke gewenste plek ophangen. Nu kun je aan de slag!


Hoe werkt de 3D LiveView?

Open de app en je ziet gelijk de knop 3D Live View in de menubalk. Daar tik je één keer op om de 3D-functie te openen.
Nadat de app is geactiveerd, volg je het trackingmotief met de camerafunctie in de app. De app zorgt voor de rest: hij verandert het trackingmotief in het gekozen product.
Je kunt je gewenste schakelaarprogramma vinden door te klikken op serie veranderen.
Door te vegen naar rechts kan de driedimensionale afbeelding op het display in de verschillende beschikbare kleuren worden weergegeven.
Je kunt van perspectief wisselen en het product vanuit verschillende invalshoeken en bijna alle kanten van dichtbij en veraf bekijken.Uitgebreid de Busch Jaeger schakelaar series bekijken


Naast de 3D LiveView in de app heb je ook de mogelijkheid de verschillende schakelaars uitgebreid te bekijken en van achtergrond te wisselen. Hiervoor navigeer je weer naar de menubalk en tik je op Producten. Hier vind je alle schakelaarprogramma's in alle kleurvarianten.
Tik op de gewenste schakelaar en voeg door middel van de knop rechtsboven een voorgeprogrammeerde of een eigen achtergrond toe.Video Busch Jaeger lichtschakelaar app


Bekijk ook de volgende video van deze innovatieve app:

Veel plezier met het testen van de verschillende mogelijkheden! Heb je vragen over het schakelaarprogramma van Busch Jaeger? Stel deze aan onze deskundige helpdesk via 0511-700206.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de verschillende stijlopties van JUNG. Bekijk dan ook eens ons JUNG Lookbook.