Over ons

Leuk dat u interesse in ons toont! Op deze pagina vertellen wij u graag iets over wie wij zijn en wat ons beweegt.

Wij zijn in 2007 gestart met de online verkoop van elektrotechnische materialen. In die tijd was online winkelen nog erg in opkomst en zijn we in het diepe gesprongen. Kennis en ervaring van de producten was er al. Online verkoop was voor ons nieuw en uitdagend. Pionieren destijds heeft ons gebracht waar we nu staan en daar zijn we trots op! Ruim 12 jaar en vele orders verder, mogen wij ons inmiddels wel specialist noemen in de online verkoop van elektrotechnische producten. Onze focus ligt o.a. op het blijven investeren in een gebruiksvriendelijke webwinkel, een hoog service niveau en een compleet aanbod. Uiteraard zijn aantrekkelijke prijzen daarbij van groot belang. Benieuwd wat onze klanten hierover zeggen? Bekijk dan onze feedbackpagina. Hier hebben al vele klanten een beoordeling over ons geschreven via The Feedback Company.

Het team


Teamfoto5

Met een hecht team werken wij vanuit Buitenpost in Friesland. Maar voor het uitleveren van onze producten zijn we uiteraard niet locatie gebonden. Wij zijn erop ingericht orders snel en efficiënt te leveren door heel Nederland en België. Zowel bedrijven als consumenten rekenen wij tot onze klanten.

Ons team bestaat uit 9 personen met verschillende specialismen en competenties. Ons werk bestaat o.a. uit:

Klantenservice

U zult waarschijnlijk het meeste te maken krijgen met onze klantenservice medewerkers. Heeft u vragen of advies nodig? Bel, e-mail, kom langs of chat met ons! Onze deskundige medewerkers zijn bevlogen en betrokken. We halen graag alles uit de kast om u zo goed mogelijk te voorzien van raad en daad.

Techniek & design

Achter de schermen werken onze vaste programmeurs continu aan het optimaliseren van de bezoekerservaring. Onze webwinkel herbergt ruim 150 000 verschillende elektrotechnische artikelen. Daarom is het voor onze programmeurs een uitdaging om het tonen van de producten zo goed mogelijk te stroomlijnen, pagina's snel te laden en orderstromen goed te verwerken. Techniek staat nooit stil en is de fundering om ons werk goed te kunnen doen. We vinden het fantastisch om nieuwe functionaliteiten door te voeren en daarmee onze bezoekersbeleving te optimaliseren.

Marketing

Wij zijn blij dat u er bent. Voor ons bestaansrecht zijn wij afhankelijk van onze bezoekers en onze bekendheid. Onze marketingmedewerkers werken hard aan onze zichtbaarheid online & offline en onze naamsbekendheid. Hiervoor zetten wij diverse kanalen in en kunt u ons dus op verschillende plekken tegenkomen. We vinden het uiteraard ook mooi als u bijdraagt aan onze bekendheid. Dit kan bijvoorbeeld door een beoordeling te schrijven, onze acties en nieuws op Social Media te delen, u in te schrijven voor onze nieuwsbrief of ons te promoten bij uw bekenden. Bedankt daarvoor!

Bedrijfsbureau

Alles valt en staat bij een goede afwikkeling van uw orders. Op het bedrijfsbureau worden o.a. de orders gecontroleerd, pakketten verzendklaar gemaakt, retouren verwerkt en alles administratief en financieel afgehandeld.

Heel kort samengevat werken we met ons team hard voor u aan:
  • Een compleet assortiment
  • Een aantrekkelijke prijsstelling
  • Een betrokken en deskundige klantenservice
  • Een gebruiksvriendelijke en eigentijdse webwinkel
  • Een correcte afhandeling van uw bestelling.

Kortom; Elektrobode-Dé online specialist voor uw elektrotechnische installatie!
Heeft u voor ons een vraag of een suggestie? Wij horen het graag!