Beoordelingen

Elektrobode heeft inmiddels een grote klantenkring opgebouwd. Deze klanten hebben zelf de service en kwaliteit van Elektrobode kunnen ervaren.

Hieronder kunt een overzicht vinden van wat klanten zoal zeggen over Elektrobode.

6458 klanten beoordelen ons met een

9
Tom van Waarden
28 Jul. 2021
- Goed

Was voor de eerste keer bij dit bedrijf en dat is goed bevallen een aanrader.

Verbeterpunten of tips

Nvt

Marc Denis
28 Jul. 2021
- Goed

Alles naar wens

Nn.
26 Jul. 2021
- Goed

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk geen

Fokke Hoekema
25 Jul. 2021
- Goed

Korte lijnen heldere communicatie

Verbeterpunten of tips

Ondanks dat de website vooraad aangaf moest het materiaal toch nog elders vandaan komen

Johannes C G Westerman
23 Jul. 2021
- Goed

Goede service en deskundigheid

Verbeterpunten of tips

n.v.t

Ronald Jansen
21 Jul. 2021
- Goed

Goede ervaring echter de datum van levering was met een dag vertraagd. Niet erg maar een telefoontje was beter op zijn plaats geweest.

Verbeterpunten of tips

Zie ervaring

Theo Reitema
20 Jul. 2021
- Uitstekend

Uitstekende service

Verbeterpunten of tips

Geen

Schlebos
19 Jul. 2021
- Goed

Snel geleverd scherpe prijzen

Verbeterpunten of tips

Geen

Jan Bongers
19 Jul. 2021
- Goed

Tot de volgende keer

Verbeterpunten of tips

Geen

Tino Vinkesteijn
13 Jul. 2021
- Goed

Prima snelle levering

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten

Harry Achterop
13 Jul. 2021
- Uitstekend

Snelle correcte levering

Verbeterpunten of tips

Gewoon zo doorgaan

Joost
13 Jul. 2021
- Goed

Goed

Verbeterpunten of tips

Order klopte niet heel snel opgelost dus geen kritiek.

Wibold Jongsma
12 Jul. 2021
- Gemiddeld

Prima

Verbeterpunten of tips

Retourformulier toevoegen aan de zending zodat je dit makelijk kunt invullen en bijvoegen. Van product een afbeelding toevoegen waarbij het product is gemonteerd in dit geval een vloercontactdoos zodat het een betere afspiegeling-idee geeft van het uiteindelijke resultaat.

MFF
12 Jul. 2021
- Uitstekend

Snelle service

Verbeterpunten of tips

ga zo door

MWJH te Kampe
12 Jul. 2021
- Goed

goede service

Verbeterpunten of tips

geen

Tim Van Der Straten
11 Jul. 2021
- Uitstekend

Snelle en goede service

Verbeterpunten of tips

Geen tips

Magda van den Boom
7 Jul. 2021
- Uitstekend

Snelle levering. Goede communicatie en ook het juiste geleverd

Verbeterpunten of tips

alles was goed.

R. R.
6 Jul. 2021
- Uitstekend

Lage prijzen. Probleem prima opgelost door de klantenservice lezen geen script voor.

Verbeterpunten of tips

Kant-en-klare combi s voor artikelen die niet helemaal compleet voor gebruik of verwerking zijn of met een mix match-idee in de markt zijn gebracht. Het is soms niet altijd duidelijk wat er wel en niet bij een artikel zit.

Manuel Gonzalez
6 Jul. 2021
- Goed

Zeer tevreden

Verbeterpunten of tips

Nee is gewoon goed

Brano Zlovic
6 Jul. 2021
- Uitstekend

CV
6 Jul. 2021
- Goed

Goed

Verbeterpunten of tips

Levertijd nakomen.

Peter van Aalst
6 Jul. 2021
- Goed

Zeer prettig

Verbeterpunten of tips

geen

Frans Stappers
6 Jul. 2021
- Goed

Goed geholpen artikel voldoet aan verwachtingen.

Verbeterpunten of tips

n.v.t.

Jim Asin
4 Jul. 2021
- Uitstekend

Ik koop sinds 2018 bij dit bedrijf en ben zeer tevreden

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten. De prijzen en service zijn prima

Koos v.d. Meer
3 Jul. 2021
- Goed

Goed.

Verbeterpunten of tips

Montage handleiding zou handig zijn.

W.Verbakel
2 Jul. 2021
- Slecht

Na bestelbevestiging 2 dagen later krijg ik een mail dat er 20 euro exclusief bijkomt voor de verzendkosten ja daaaaag

Verbeterpunten of tips

gelijk stoppen met je webshop

W.Verbakel
30 Jun. 2021
- Uitstekend

Snel geleverd ruim assortiment nette prijzen. Voor de volgende klus shop ik hier zeker weer.

Verbeterpunten of tips

Geen

John van Lee
29 Jun. 2021
- Uitstekend

Prima. Het was een minimale bestelling maar ik ben behandeld als een grote klant. tenzij men daar ook de bestelde onderdelen installeert . -

Verbeterpunten of tips

Kweetnie

H Brand
28 Jun. 2021
- Uitstekend

Goed

Verbeterpunten of tips

Geen

basiel sobry
27 Jun. 2021
- Goed

Pakket was niet goed verpakt daarom is het beschadigd aangekomen. Elektrobode heeft me gecontacteerd en we hebben samen een oplossing gevonden waar ik tevreden mee ben. Alle bedrijven maken fouten maar de goede klantenservice heeft het opgelost.

Verbeterpunten of tips

Geen

Paul van Engelen
24 Jun. 2021
- Goed

Prima alles goed geregeld.

Verbeterpunten of tips

Geen. Slechts 4 5 ster omdat er altijd wel iets te verbeteren is

Cees de Ruiter
23 Jun. 2021
- Uitstekend

Goede service

Verbeterpunten of tips

Nvt

DW67
22 Jun. 2021
- Goed

Prima en snelle service

Verbeterpunten of tips

tot dusver geen

Ronald
22 Jun. 2021
- Goed

Nette prijs snel geleverd

Verbeterpunten of tips

Geen tips

Femke
21 Jun. 2021
- Uitstekend

Goed

Verbeterpunten of tips

Geen tips

Rob Marcic
21 Jun. 2021
- Goed

Goed

Verbeterpunten of tips

Naast de maat van de 3hoeksleutel ook de diameter buitenkant omtrek weergeven

Charles van Houten
20 Jun. 2021
- Gemiddeld

Snelle levering.

Verbeterpunten of tips

Op het moment geen.

Richard Versteeg
16 Jun. 2021
- Uitstekend

plezierige en snelle afhandeling van bestelling

Verbeterpunten of tips

geen

Herman Wijenberg
16 Jun. 2021
- Uitstekend

Ze hadden de speciale projectielampen gewoon op voorraad terwijl de levertijd bij de grotere webshops onbekend was.

Verbeterpunten of tips

Ga gewoon zo door

H. Snel
16 Jun. 2021
- Uitstekend

Uitstekend

Verbeterpunten of tips

Geen

Theo Kester
16 Jun. 2021
- Goed

Vriendelijk en indien op voorraad snelle levering

Verbeterpunten of tips

Wij hadden de pech lang te moeten wachten op graniet mat zwarte onderdelen ik denk niet dat jullie daar iets aan kunnen doen

J Minderhoud
16 Jun. 2021
- Uitstekend

Correcte en snelle levering

Verbeterpunten of tips

Nvt

R Liauw
16 Jun. 2021
- Gemiddeld

Goede ervaring

Verbeterpunten of tips

Nee

Jesse Kosten
16 Jun. 2021
- Goed

Ik heb tape besteld

Verbeterpunten of tips

Misschien iets betere informatie op de website bij producten

C Janssen
15 Jun. 2021
- Uitstekend

Snel

Verbeterpunten of tips

Alles was duidelijk

Niels van Boven
15 Jun. 2021
- Goed

goed hersteld

Verbeterpunten of tips

Het begon met een lastige vertraagde bestelling. Dit is door Elektrobode na feedback goed opgepakt er is actief meegedacht en er is een goed alternatief aangeboden. Goed opgelost vertrouwen hersteld.

AG van Vuuren
15 Jun. 2021
- Uitstekend

Gewoon goed.

Verbeterpunten of tips

Geen.

Tino Schenk
14 Jun. 2021
- Uitstekend

Snelle levering tegen zeer scherpe prijzen.

Verbeterpunten of tips

Geen

H.t. Dolman
9 Jun. 2021
- Goed

goed duidelijk snel. product voldoet aan verwachting

Verbeterpunten of tips

nvt

Christiaan Wagner
8 Jun. 2021
- Uitstekend

De juiste artikelen voor zonnepanelen. En dat heeft niet iedereen ClickFit.

Verbeterpunten of tips

Geen