Retourneren

Het kan voorkomen dat u uw order volledig of gedeeltelijk wilt retourneren. Op deze pagina leggen wij u graag uit hoe het werkt. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 0511-700206 zodat we u kunnen helpen bij het retourneren van uw product.Retourneren voor consumenten


 • Wij hanteren een zichttermijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling.
 • Producten die speciaal op uw verzoek zijn vervaardigd en/of niet op voorraad liggen bij onze toeleveranciers zijn uitgesloten van het zichttermijn. Mocht een dergelijk product voorkomen in uw order, dan wordt u hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
 • Houdt u er rekening mee dat het artikel onbeschadigd, niet gebruikt, compleet is en over de originele verpakking beschikt. Het uitgangspunt is, dat u de producten slechts hanteert en inspecteert zoals u dit in een winkel zou mogen doen.
 • De verzendkosten die u maakt voor het retourneren van de artikelen zijn voor uw eigen rekening en risico.
 • De verzendkosten van de heenreis worden alleen vergoed, wanneer alle producten uit de bestelling retour worden gestuurd.Retourneren namens een bedrijf


 • U kunt na ontvangst van uw bestelling binnen 14 dagen een retourverzoek bij ons indienen met opgaaf van de reden. Dit kan via [email protected] of telefonisch via 0511-700206.
 • Producten die speciaal op uw verzoek vervaardigd zijn en/of niet tot de standaard voorraad van onze toeleveranciers behoren, komen niet in aanmerking voor retourneren. Mocht een dergelijk product voorkomen in uw order, dan wordt u hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
 • Houdt u er rekening mee dat het artikel onbeschadigd, niet gebruikt, compleet is en over originele verpakking beschikt. Het uitgangspunt is, dat u de producten slechts hanteert en inspecteert zoals u dit in een winkel zou mogen doen.
 • De verzendkosten die u maakt voor het retourneren van de artikelen zijn voor uw eigen rekening en risico.Retourinstructies


 • Retourformulier; Voor het verwerken van onze retouren maken wij gebruik van een retourformulier. Hiermee kunnen wij retourzendingen zo efficiënt mogelijk verwerken. Wij verzoeken u dan ook het retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen en toe te voegen aan uw retourpakket.

  Download hier uw retourformulier

 • Om het risico op beschadiging van de producten te voorkomen, verzoeken we u te kiezen voor een stevige en passende verpakking. Een retourzending kunt u sturen naar of afleveren op het volgende adres.

  Elektrobode.nl
  Beatrixstraat 15
  9285 TV BuitenpostAfhandeling van uw retourpakket


Na ontvangst van uw retourpakket zullen wij de artikelen controleren. Wanneer uw retourpakket aan de voorwaarden voldoet, betalen we u zo spoedig mogelijk de aankoopwaarde van de retour gestuurde artikelen terug. Dit doen we via hetzelfde betaalmiddel waarmee u de artikelen heeft betaald. U ontvangt hiervan per e-mail een creditfactuur. Terugbetalingen voeren wij binnen enkele dagen tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst in ons magazijn uit.