Betalingsmogelijkheden

Betalen via iDEAL


iDeal betalingen
Uw order wordt bij deze betaalmogelijkheid direct in behandeling genomen.

iDEAL is dé betaalmethode op internet waaraan alle grote Nederlandse banken meewerken. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
  • Snellere betaling en dus snellere levering van uw bestelling

Ga door naar afrekenen
Bankoverschrijving


logo_buckaroo
Uw order wordt in behandeling genomen na bijschrijving

Indien u tijdens het betaalproces voor bankoverschrijving kiest, ontvangt u een e-mail van Buckaroo Online Payment Services. Buckaroo verwerkt de betalingen voor Elektrobode. In de e-mail van Buckaroo vindt u een uniek betaalkenmerk die u bij uw bankoverschrijving dient te vermelden. Zo kunnen wij de betaling koppelen aan uw order. Wanneer het totaalbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt uw order verder verwerkt.

Ga door naar afrekenen
Contant bij afhalen


Uw order wordt direct in behandeling genomen

U kunt op afspraak uw bestelling afhalen en afrekenen. Wij verzoeken u in dit geval het totale orderbedrag gepast mee te nemen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen het bedrag te pinnen via het mobiele pinapparaat.

Ga door naar afrekenen
AfterPay > Achteraf betalen


logo afterpay
Toeslag 0,95 euro - Uw order wordt direct in behandeling genomen

AfterPay voert voor Elektrobode.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Elektrobode.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 750,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Afterpay.

Ga door naar afrekenen
PayPal


paypal-logo
Toeslag 3 % - Uw order wordt direct in behandeling genomen

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen op internet. Aan een PayPal account is een bankrekening gekoppeld, vanwaar u geld kunt storten op uw PayPal rekening. Ook kunt u vanaf uw PayPal account geld terugstorten naar de gekoppelde bankrekening. Indien gewenst kunt u een creditcard aan uw PayPal account koppelen.

Wanneer u ervoor kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen doorgestuurd naar de website van PayPal. Indien u over een PayPal account beschikt, kunt u hier inloggen en de betaling bevestigen. Wanneer u nieuw bent bij PayPal, kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Ga door naar afrekenen
Creditcard


creditcard-visa-mastercard
Uw order wordt direct in behandeling genomen

Met een creditcardbetaling kunt u direct bij ons afrekenen waarna uw creditcardmaatschappij dit bedrag vervolgens na een maand bij u incasseert. De creditcards die u bij ons kunt gebruiken zijn MasterCard en Visa.

Onze creditcardbetalingen besteden wij uit aan onze betalingsprovider Buckaroo. U kunt hier uw creditcardbetaling in een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving uitvoeren.

Ga door naar afrekenen
Bankcontact


Mister-cash-logo
Uw order wordt direct in behandeling genomen

Bankcontact is een betaalmethode uitsluitend bedoeld voor onze Belgische klanten. Het betaalsysteem is een samenwerking van een aantal Belgische banken en lijkt veel op het Nederlandse betaalsysteem iDeal. U rekent met Bankcontact vertrouwd af via de betaalpagina van uw eigen online bank. Uw eigen bank zorgt voor zeer strenge veiligheidssystemen voor uw online betalingen.

Inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bij Bankcontact aangesloten bank, kunnen online betalingen verrichten via Bankcontact. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de Bankcontact betaalpagina.

Ga door naar afrekenen