Betalingsmogelijkheden

Betalen via iDEAL


iDeal betalingen
Uw order wordt bij deze betaalmogelijkheid direct in behandeling genomen.

iDEAL is dé betaalmethode op internet waaraan alle grote Nederlandse banken meewerken. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
  • Snellere betaling en dus snellere levering van uw bestelling

Ga door naar afrekenen
Bankoverschrijving


Logo-multi-safe-pay-1
Uw order wordt in behandeling genomen na bijschrijving

Indien u tijdens het betaalproces voor bankoverschrijving kiest, ontvangt u instructies voor het uitvoeren van uw betaling van MultiSafepay Smart Payment Services. MultiSafepay verwerkt de betalingen voor Elektrobode. Na het invullen van uw gegevens, wordt u doorgestuurd naar de website van MultiSafepay waar u de betaalinstructies ontvangt. Ook ontvangt u een e-mail met daarin de betaalinstructies. De instructies bevatten o.a. het rekeningnummer van MultiSafepay (NL14DEUT0319887804) en een uniek betaalkenmerk.

Dit betaalkenmerk, die u bij de bankoverschrijving dient te vermelden, zorgt ervoor dat wij de betaling aan uw order kunnen koppelen. De e-mail van MultiSafepay bevat ook een link, waarmee u alsnog voor een andere betaalmethode kunt kiezen.

Ga door naar afrekenen
Contant bij afhalen


Uw order wordt direct in behandeling genomen

U kunt op afspraak uw bestelling afhalen en afrekenen. Wij verzoeken u in dit geval het totale orderbedrag gepast mee te nemen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen het bedrag te pinnen via het mobiele pinapparaat.

Ga door naar afrekenen
AfterPay > Achteraf betalen


logo afterpay
Zodra uw transactie geaccepteerd is door AfterPay, wordt uw bestelling verwerkt

AfterPay voert voor Elektrobode.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone.

In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Afterpay.

AfterPay voorwaarden voor Nederlandse consumenten
  • Het maximum orderbedrag voor Nederlandse consumenten is € 2500,-.

AfterPay voorwaarden voor Belgische consumenten
  • U kunt achteraf betalen tot een bedrag van EUR 175,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay.
  • Wanneer u al bekend bent bij AfterPay is het maximum orderbedrag EUR 1250,-.

AfterPay voorwaarden voor Nederlandse bedrijven
  • U kunt achteraf betalen tot een bedrag van EUR 250,- als u voor de eerste keer namens uw bedrijf via AfterPay betaalt.
  • Wanneer u al bekend bent bij AfterPay is het maximum orderbedrag EUR 1000,-.

Let op; AfterPay houdt bij het accepteren van uw transactie ook rekening met eventueel openstaande betalingen die u via andere partijen met AfterPay heeft afgerekend.

Ga door naar afrekenen
PayPal


paypal-logo
Toeslag 3 % - Uw order wordt direct in behandeling genomen

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen op internet. Aan een PayPal account is een bankrekening gekoppeld, vanwaar u geld kunt storten op uw PayPal rekening. Ook kunt u vanaf uw PayPal account geld terugstorten naar de gekoppelde bankrekening. Indien gewenst kunt u een creditcard aan uw PayPal account koppelen.

Wanneer u ervoor kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen doorgestuurd naar de website van PayPal. Indien u over een PayPal account beschikt, kunt u hier inloggen en de betaling bevestigen. Wanneer u nieuw bent bij PayPal, kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Ga door naar afrekenen
Creditcard


creditcard-visa-mastercard
Uw order wordt direct in behandeling genomen

Met een creditcardbetaling kunt u direct bij ons afrekenen waarna uw creditcardmaatschappij dit bedrag vervolgens na een maand bij u incasseert. De creditcards die u bij ons kunt gebruiken zijn MasterCard en Visa.

Onze creditcardbetalingen besteden wij uit aan onze betalingsprovider MultiSafepay. U kunt hier uw creditcardbetaling in een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving uitvoeren.

Ga door naar afrekenen
Bankcontact


Mister-cash-logo
Uw order wordt direct in behandeling genomen

Bankcontact is een betaalmethode uitsluitend bedoeld voor onze Belgische klanten. Het betaalsysteem is een samenwerking van een aantal Belgische banken en lijkt veel op het Nederlandse betaalsysteem iDeal. U rekent met Bankcontact vertrouwd af via de betaalpagina van uw eigen online bank. Uw eigen bank zorgt voor zeer strenge veiligheidssystemen voor uw online betalingen.

Inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bij Bankcontact aangesloten bank, kunnen online betalingen verrichten via Bankcontact. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de Bankcontact betaalpagina.

Ga door naar afrekenen