D-Life schakelmateriaal van Merten is bijzonder stijlvol

23 Jan 2018
Maak kennis met de nieuwe serie schakelmateriaal van Merten; D-Life.

Schakelmateriaal in uw interieur is tegenwoordig niet slechts functioneel en gebruiksvriendelijk. Het oog wil ook wat en tegenwoordig kan schakelmateriaal een echte een blikvanger zijn en bijdragen aan de totale sfeer van een ruimte.

Elegant en modern design


Dit bewijst Schneider Electric met haar nieuwste serie D-Life. De nieuwste serie van Merten beschikt over een zeer smaakvol en eigentijds design. Opvallend aan het design zijn de scherpe en smalle lijnen, waardoor het geheel modern en elegant oogt. Dit wordt nog eens extra benadrukt door het ontbreken van een tussenbrug bij de meervoudige afdekramen. Dit creëert ruimte en een rustig beeld.

D-Life geen_tussenbrug

Veel variatie in kleur en materiaal


De D-Life serie wordt wordt gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De afdekramen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende materiaal soorten: Thermoplastic, Glas, Steen en Metaal. Door het aanbod van deze verschillende materiaal soorten en kleuren, is er een enorme diversiteit aan combinaties mogelijk. Hierdoor is de D-Life serie toepasbaar in vrijwel iedere ruimte, van ingetogen tot uitbundig.

Het D-Life schakelmateriaal is te combineren met de sokkels van Systeem Design en QuickFlex van Schneider Electric.D-life_varianten