Installatiebuis kopen

13 Oct 2012
Installatiebuis koopt u bij Elektrobode. Wij bieden u een compleet assortiment installatiebuis 5/8 (16mm) en 3/4 (19mm). In plaats van buigen met een buigveer kunt u ook gebruik maken van ons assortiment buis hulpstukken zoals bochten en sokken.

Installatiebuis ligt bij ons altijd ruim op voorraad. In tegenstelling tot veel andere webshops versturen wij installatiebuis door heel Nederland!

flexibele_installatiebuisIn plaats van vaste installatiebuis bestaat er ook flexibele installatiebuis. Flexibele installatiebuis is onder andere geschikt voor gebruik in systeem of gipswanden. Vaak gaat de aanleg van flexibele buis sneller. U hoeft immers geen bochten te buigen. Voorkom scherpe bochten bij het aanleggen van flexibele buis. Voorkom te lange lengtes. Het is verstandig om voor het dichtzetten van de wanden eerst de draden te trekken. Flexibele buis is net zoals de vaste installatiebuis ruim voorradig.

Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij beschikken over een uitstekende klantenservice met ruime ervaring in de elektrotechniek.