Maak je huis slim met Jung eNET SMART HOME

3 Oct 2018
De eNET SMART HOME serie van Jung is een zeer gewaardeerde oplossing voor huisautomatisering in ons domotica assortiment. Slim, flexibel, duurzaam, snel en eenvoudig geïnstalleerd.

Stel je eens voor; s Ochtends wakker worden en met 1 druk op de knop gaan de lichten aan, jaloezieën omhoog en de koffiemachine wordt warm. Dat is toch fijn wakker worden?
Dit kan allemaal met Jung eNET SMART HOME.

Wandsender E-net

Wat is Jung eNet SMART HOME


eNET SMART HOME is een intelligent domotica systeem waarmee je de woning in een echt Slim Huis omtovert. Via het eNet systeem stuur je bijvoorbeeld de verlichting, rolluiken en jaloezieën aan. Het systeem bestaat uit een reeks van zenders en ontvangers die met elkaar communiceren via de ENet server.

Met eNET SMART HOME maak je eenvoudig een tijdschema. Zo gaan bijvoorbeeld de jaloezieën bij zonsopgang automatisch omhoog, kun je aangegeven op welk tijdstip de koffiemachine warm wordt en dat de badkamer lekker wordt voorverwarmd. Ook zijn er mogelijkheden voor kantoor; Bijvoorbeeld computers die opgestart zijn als je op je werk aankomt.

Ook is er een mogelijkheid om als-dan-regels in te stellen, bijvoorbeeld; Dat de jaloezieën automatisch omlaag gaan bij felle zon. Of met een bepaalde daglicht sterkte worden automatisch alle lichten/lampen in de woning uitgeschakeld.Hiermee kunt u energie besparen!

Bedien eNet SMART HOME via de app


Jung eNet SMART HOME maakt gebruik van een app. In deze app is een overzicht van alle apparaten te vinden. Deze apparaten zijn eenvoudig te bedienen vanuit de app. Zowel op de locatie zelf of op afstand via internet. De app is zowel verkrijgbaar voor Android als iOS.

App E-net

De voordelen van Jung eNET SMART HOME


  • Duurzaam (systeem kan zelfs mee verhuizen)
  • Beveiligde services
  • Gemakkelijke bediening via app, handzenders en wandzenders
  • Snelle installatie en stap voor stap uit te breiden
  • Het is niet nodig om de muren open te breken voor installatieCategorieën