Hager
Voor een veilige distributie en voorziening van de elektriciteit.
Bekijk alle producten

Hager

Hager is een gerenommeerde leverancier van een omvangrijk assortiment met oplossingen op het gebied van energiedistributie. Hager biedt elektrotechnische oplossingen voor woningbouw, utiliteit en industrie. Het omvangrijke aanbod bestaat onder andere uit producten op het gebied van energiedistributie, kabelmanagement, schakelmateriaal en gebouwautomatisering. Speerpunten van Hager zijn kwaliteit, innovatie, modulaire technologie, montage- en bedieningsvriendelijkheid, uitstekende service en een aantrekkelijk design.

Lees meer

Hager blogberichten

Met een bedradingskoker zorg je voor een nette, veilige en overzichtelijke installatie door de bedrading ordelijk te verwerken bij je verdeler. De bedradingskokers uit de BA7...
Lees meer

Hager; Een breed assortiment op ieder elektronisch gebied

Sinds 1955 professional in de elektrotechnische installatiebranche. Een breed assortiment, uitzonderlijke designs, installatie gemak, duurzaam en hoogstaande kwaliteit. Dat maakt de organisatie Hager uniek.

In 1955 is Hager opgericht als een hecht familiebedrijf. Inmiddels is Hager uitgegroeid naar een internationaal familiebedrijf wat bekend staat om zijn hoge kwaliteit, eenvoud in gebruik, duurzaamheid en aantrekkelijk design. Het bedrijf is onderdeel van de Hager group, een toonaangevende leverancier van oplossingen en diensten voor elektrische apparaten in woonhuis, commerciële gebouwen en industriële gebouwen.

Hager duurzaamheid

Sinds 2007 volgt Hager een duurzaamheids benadering, genoemd E3. Deze benadering kijkt naar ethiek, omgeving en energie:

 • Ethics: De manier waarop Hager sociale verantwoordelijkheid promoot
 • Environment: Hager handelt met respect voor onze planeet, om deze te helpen beschermen. Hager streeft ernaar de ecologische voetafdruk te minimaliseren
 • Energy: Hager wil specialiseren in slimme, energie-efficiënte oplossingen

Hager is Ecovadis gecertificeerd. Ecovadis zorgt er o.a. voor dat de producten over duurzaamheidscertificaten en rapporten beschikken. Zo kun je bij elk product de daarbij behorende certificaten of keurmerken terugvinden. 

De producten van Hager worden zoveel mogelijk gerecycled. Aan het einde van de levensduur van de producten worden de onderdelen gescheiden en zoveel mogelijk hergebruikt. 

Het uitgebreide Hager assortiment

Hager staat bekend om haar brede assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Energiedistributiesystemen, kabelmanagementsystemen(Tehalit), Berker schakelmateriaal en huis en gebouwautomatisering.

Energiedistributiesystemen

Hager biedt voor elke situatie een passende schakel en verdeelinrichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groepenkast of een aardlekautomaat.

 • Verdeelsystemen: groep verdelers, groepenkasten, verdeelkasten
 • Aansluittechniek: rijgklemmen, railsystemen, quick connect-veerklemmen
 • Hoofdcomponenten schakelen en beveiligen: zekeringen, lastscheiders
 • Modulair schakelen en beveiligen: Hager aardlekschakelaars, installatieautomaten, rails
 • Modulair besturen; schakelaars, besturingsmodule dimmers
 • Meten en melden; kWh-meters, stroomtransformatoren, multimeters
 • E-mobility

Kabelmanagementsystemen Tehalit

Een onmisbaar item in de kabeltransport. Voor ieder project een passend oplossing. Met het aanbod van Tehalit-kanalen en energiezuilen kun je hiervoor een veilige, mooie oplossing creëren. 

 • Wand: Tehalit wandgoten
 • Vloer: vloergoten, vloerinstallatie dozen, vloerzuilen, montagedozen
 • Werkplekoplossingen: pop-up  aansluiting, universele stekkerdoos
 • Schakel & aansluitmateriaal
 • Verdeler oplossingen: bedradingskanalen,verdeelkanaal kap
 • Plafondoplossingen: plafond kanaal
 • Toebehoren en gereedschap

Hager Berker schakelmateriaal

Unieke designs, eindeloze mogelijkheden, installatiegemak, hoogstaand kwaliteit, vakmanschap tot in de kleine details. Deze kenmerken zijn passend voor Hager Berker schakelmateriaal. Hager Berker schakelaar is in veel varianten beschikbaar. Zo zijn er mooi basic designs, retro designs, glas series, opbouw schakelmateriaal en schakelmateriaal voor buiten verkrijgbaar.

Huis en gebouwautomatisering

Tegenwoordig is de wens om zoveel mogelijk te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het openen of sluiten van de gordijnen of zonwering. Het comfortabel maken van ventilatie, licht, verwarming, of koeling. Hager biedt hier verschillende oplossingen voor:

 • KNX communication protocol: Met KNX kun je producten slim programmeren en centraal aansturen met bijvoorbeeld tablets, smartphones etc.
 • Coviva plug & play domotica: domotica systeem voor de bestaande bouw en nieuwbouw
 • Bewegingsmelders, aanwezigheidsmelders
 • Veiligheid, Hager rookmelder, hittemelders

Deurcommunicatie

Met de handige deurcommunicatie van Hager kun je zien wie er aanbelt, gesprekken voeren in de beste kwaliteit en comfortabel de deur openen. 

Hager heeft hiervoor verschillende mogelijkheden: van complete sets tot systeemcomponenten.

Hager materialen kopen

Heb je vragen over een groepenkast bestellen, welk schakelmateriaal het beste bij je past of heb je behoefte aan advies over een specifiek product van Hager? Bij Elektrobode vind je het complete assortiment, expertise en service!

Neem gerust contact met op via onze deskundige helpdesk. Wij helpen je graag verder!

Hager producten