KlikAanKlikUit
Verhoog het Smart Home gehalte van jouw huis!
Bekijk alle producten

KlikAanKlikUit blogberichten

Je lampen eenvoudig bedienen vanaf de bank? Of een warm welkom thuis in een verlicht huis? Huisautomatisering is enorm populair, want gemak dient de mens. In dit blogbericht...
Lees meer

Met de producten van KlikAanKlikUit zult u comfort ervaren als nooit tevoren. Al meer dan 20 jaar streeft KlikAanKlikUit naar het maximaliseren van het wooncomfort. 

In 2006 fuseerde zij met de internationale onderneming Trust International. Deze twee bedrijven samen zijn een gouden combinatie. De fusie leidde tot een enorme groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. 

Hierdoor kunnen wij vandaag de dag genieten van het Smart Home-merkconcept. Het is betaalbaar, gemakkelijk te begrijpen en te installeren en het kan worden aangepast op uw persoonlijke situatie. Maak uw woning zo ‘smart’ als u maar wilt met de innovatieve producten van KlikAanKlikUit. In ons assortiment vindt u vele soorten zenders, ontvangers en complete sets. 

Door te kiezen voor het automatiseren van uw verlichting profiteert u van gebruiksgemak, energiebesparing, beveiliging en comfort. Wanneer u op de bank zit, kunt u simpelweg één van de aangesloten zenders erbij pakken en het licht dimmen tot het gewenste niveau. Maar ook kunt u scenario’s opstellen zoals ‘s avonds de indruk wekken dat u thuis bent, waarmee u ongewenste bezoekers afschrikt.

Start Line

Voor het bedienen van uw verlichting en/of apparatuur worden er minstens één zender en één ontvanger vereist. 

De Start Line kent de producten uit het reguliere KlikaanKlikUit assortiment. Een grote meerderheid van de producten behoren dan ook tot de Start Line.

U kunt hierbij ook met het ICS-2000 Internet Control Station uw ontvanger inschakelen. Het is alleen niet mogelijk om vervolgens op de app waar te nemen of de ontvanger aan of uit staat. Dit betekent dat wanneer u niet thuis bent, u niet kunt checken of u de verlichting aan heeft laten staan.

Plus Line

De Plus Line biedt beveiligingsproducten en IP-camera’s waardoor u uw woning optimaal kunt beveiligen. Van sirenes tot camera’s met nachtzicht: de KlikAanKlikUit Plus Line voorziet u met alle benodigde producten om uw eigen draadloze beveiligingssysteem te creëren zonder maandelijkse kosten.
Uw beveiligingssysteem kan worden gekoppeld met het ICS-2000 Internet Control Station. Dit geeft u de mogelijkheid om uw systemen aan- en uit te schakelen via uw smartphone en/of tablet. Naast het bedienen van uw producten ontvangt u ook notificaties wanneer u niet thuis bent. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte.
De producten uit deze serie kunnen niet worden gecombineerd met de Start Line en/of Premium Line (m.u.v. de ICS-2000).

Premium line

De producten die te vinden zijn in de Premium Line zijn de allernieuwste KlikAanKlikUit producten die voorzien zijn van het ZigBee protocol. Met andere woorden: deze producten werken op basis van tweewegcommunicatie. Het voordeel hiervan is dat wanneer u via de app uw verlichting inschakelt, u ook op de app kunt zien dat de verlichting aan staat. Dit is extra voordelig wanneer u van huis bent. Het kan gebeuren dat uw verlichting of apparatuur thuis toch nog aanstaat, dan kunt u vanaf uw gewenste locatie deze gemakkelijk uitzetten. 

In combinatie met ICS-2000 Internet Control Station kunt u de sfeer bij iedere gelegenheid aanpassen. 

KlikAanKlikUit producten

Downloads