KlikAanKlikUit
Verhoog het Smart Home gehalte van jouw huis!
Bekijk alle producten

KlikAanKlikUit

Met de producten van KlikAanKlikUit maak je de woning slim. Klik Aan Klik Uit beschikt over een ruim aanbod slimme, toegankelijke en betaalbare producten die helpen bij het slim bedienen van jouw apparaten, slim beveiligen van je woning, energie te besparen en efficiënt je woningautomatisering uit te breiden. Ervaar het comfort van woningautomatisering en bediening op afstand of via 1 app. 

Lees meer

KlikAanKlikUit blogberichten

Met de nieuwe draadloze draaiknop introduceert KlikAanKlikUit draadloos dimmen in een moderner jasje en kun je de verlichting nog intuïtiever bedienen.
Lees meer
Je lampen eenvoudig bedienen vanaf de bank? Of een warm welkom thuis in een verlicht huis? Huisautomatisering is enorm populair, want gemak dient de mens. In dit blogbericht...
Lees meer

Klik aan klik uit

Met de producten van KlikAanKlikUit zul je comfort ervaren als nooit tevoren. Al meer dan 20 jaar streeft KlikAanKlikUit naar het maximaliseren van het wooncomfort. 

In 2006 fuseerde zij met de internationale onderneming Trust International. Deze twee bedrijven samen zijn een gouden combinatie. De fusie leidde tot een enorme groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. 

Hierdoor kunnen wij vandaag de dag genieten van het Smart Home-merkconcept. Het is betaalbaar, gemakkelijk te begrijpen en te installeren en het kan worden aangepast op jouw persoonlijke situatie. Maak je woning zo ‘smart’ als je maar wilt met de innovatieve producten van KlikAanKlikUit. In ons assortiment vindt je vele soorten zenders, ontvangers en complete sets. 

Door te kiezen voor het automatiseren van je verlichting profiteer je van gebruiksgemak, energiebesparing, beveiliging en comfort. Wanneer je op de bank zit, kun je simpelweg één van de aangesloten zenders erbij pakken en het licht dimmen tot het gewenste niveau. Maar ook kun je scenario’s opstellen zoals ‘s avonds de indruk wekken dat je thuis bent, waarmee je ongewenste bezoekers afschrikt.

Klik Aan Klik uit: Domotica voor iedereen

KlikAanKlikUit maakt woningautomatisering toegankelijk voor vrijwel iedereen. Voor het in gebruik nemen is weinig technische kennis vereist, je kan beginnen met een zeer betaalbaar startpakket en het systeem uiteindelijk stap voor stap uitbreiden en het is geschikt voor bestaande situaties waardoor hakken en breken niet nodig is. 

Klik Aan Klik Uit ontvangers

Met een ontvanger kun je een lamp of apparaat binnenshuis en buitenshuis op afstand en draadloos bedienbaar maken. Zo zijn er inbouwschakelaars en inbouwdimmers beschikbaar die eenvoudig in een inbouwdoos of centraaldoos geplaatst kunnen worden voor een onzichtbare oplossing. Ook kun je kiezen voor een zichtbare stekkerschakelaar (tussenstekker) voor in een bestaand stopcontact, waar je vervolgens de stekker van een lamp of apparaat in steekt om deze draadloos te kunnen bedienen. Voor bijvoorbeeld zonwering of elektrische gordijnen is er een speciale zonweringschakelaar beschikbaar.

Klik Aan Klik Uit zenders

Voor het op afstand bedienen van de apparaten en verlichting zijn er diverse afstandsbedieningen beschikbaar die gekoppeld kunnen worden aan de ontvangers en waar je scenario’s op maat op kunt instellen. Ook zijn er verschillende bewegingssensoren en contactsensoren verkrijgbaar om verlichting en apparaten te automatiseren. Liever bedienen via een wandschakelaar of wanddimmer? Ook dit is mogelijk door een wandschakelaar te plakken op jouw gewenste plek aan de muur, zonder draden aan te hoeven sluiten. 

Internet Control Station ICS-2000

Met het Internet Control Station ICS-2000 til je je huisautomatisering naar een nieuw niveau. De ICS-2000 verbind je met internet via de netwerkkabel aan je modem/router, waardoor er enorm veel extra mogelijkheden ontstaan voor het bedienen van je apparaten en verlichting zoals bijvoorbeeld: 

KlikAanKlikUit Smartphone
Download hiervoor de gratis KlikAanKlikUit app op iPhone, iPad, Android telefoon of Android tablet.

KlikAanKlikUit Google Home
Voeg KlikAanKlikUit toe aan Google Home Assistent door het toevoegen van een nieuw apparaat aan je Google Home app. Via deze weg kun je ook je apparaten en verlichting via klik aan klik uit met Google Home bedienen.

Pushmeldingen KAKU
Bewaking sensoren kunnen pushmeldingen versturen naar smarthpone of tablet

Scenario’s en timers KAKU
Programmeer timers voor apparaten en situaties (bijvoorbeeld in combinatie met zonsop- of zonsondergang) en automatiseer jaloezieën, lampen en apparaten. 

Voor ieder gezinslid
Alle gezinsleden kunnen hun mobiele apparaat aansluiten en apparaten bedienen op afstand of thuis.

KlikAanKlikUit kopen

Ervaar zelf het gemak en de toegankelijkheid van woningautomatisering via Klik Aan Klik Uit. Zorg er bijvoorbeeld voor dat bij donkere dagen altijd een licht brand bij thuiskomst, sluit en open automatisch de jaloezieën, vergeet niet de vijverpomp aan te zetten omdat deze automatisch op gezette tijden aan en uit gaat of schakel de tuinverlichting uit vanaf de bank. 

Klik aan klik uit koop je bij Elektrobode. Ons ruime assortiment biedt altijd een oplossing voor jouw elektrotechnisch vraagstuk, we beschikken over een deskundige helpdesk, zijn servicegericht en bieden de producten aan voor een aantrekkelijke prijs. Bestel direct jouw KlikAanKlikUit producten en geniet ook van het comfort.

KlikAanKlikUit producten