Legrand
Specialist in energiedistributie, datanetwerken en deurcommunicatie
Bekijk alle producten

Legrand

Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen gebouw gebonden elektrotechnische en digitale systemen.  

Lees meer

Legrand blogberichten

Op zoek naar een slimme video deurbel waarbij je niet gebonden bent aan een abonnement? Bekijk dan snel deze Netatmo video deurbel met uitgebreide functionaliteiten. Modern mi...
Lees meer
Maak kennis met de Plexo schakelmaterialen serie van Legrand. Dit schakelmateriaal is met haar beschermingsgraad IP55 bestand tegen weer en wind. Daarnaast is het Plexo schake...
Lees meer

BTicino

Bticino, van oorsprong de grootste fabrikant in elektrische apparatuur van Italië, werd in 1989 onderdeel van de Legrand Group. Zij richten zich voornamelijk op het ontwikkelen en produceren van schakelmateriaal en woningautomatisering. Doordat zij streven naar innovatie, kan Legrand met trots zeggen dat zij producten met top kwaliteit technologie en design leveren. BTicino heeft een ruim aanbod in binnen- en buitenposten.

BTicino heeft drie verschillende uitvoeringen als we spreken over buitenposten: de Linea 3000, Sfera en Antivandaal. Als u op zoek bent naar een binnenpost, dan heeft BTicino de volgende series voor u: Classe 300, Classe 100 en Hometouch. 

Mosaic

De Mosaic serie van Legrand varieert van standaard schakelmateriaal zoals afdekramen, wandcontactdozen en draaidimmers tot vingerafdruk lezers, noodstroom voorzieningen en noodstopschakelaars.

De producten uit deze range zijn van meerdere voordelen voorzien. Zo zijn ze zeer gemakkelijk en snel te installeren, hebben ze meer dan 200 functies en zijn ze op verschillende wijzen te installeren. U kunt het Mosaic schakelmateriaal in wandgoten, energiezuilen, vloeren, bureaus en muren monteren. Het schakelmateriaal is enkel in twee zeer universele tinten verkrijgbaar, namelijk in het wit en aluminium. 

In deze range vindt u ook de Legrand hollewanddozen, die de naam Batibox hebben gekregen. Deze Batiboxen/Batiboxes zijn verkrijgbaar in 1 tot 6 modules breed. Voor elk type wand bruikbaar. Meervoudige kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden.

P31+

De P31+ range van Van Geel/Legrand bestaat o.a. uit kabelgoten, wandgoten, wafelgoten, vervalstukken, stijgstukken en bochtstukken. Kabelgoten zorgen voor bescherming van uw bedrading en kabels in bijvoorbeeld vochtige omgevingen. 

De kabelgoten van Legrand zijn aan verschillende punten te herkennen. Zo zijn de producten schroefloos te monteren, hebben ze een moderne vormgeving met eenvoudige perforatiepatronen en hebben ze een compleet pakket aan hulpstukken. 

Al deze kenmerken zorgen voor een boel voordelen. Bij Legrand heeft u garantie op montagegemak, daarnaast kunt u uw bekabeling op vele manieren netjes opruimen. Bovendien heeft u minder onderdelen nodig, zodat u efficiënt en in minder tijd kunt monteren. 

Legrand producten