Busch Jaeger schakelmateriaal
Slimme oplossingen voor de elektrotechnische installatie.
Bekijk alle producten

Abb busch-jaeger

Busch Jaeger is een begrip in de wereld van schakelmateriaal. Al meer dan 130 jaar staat Busch Jaeger voor innovatie, stijl, kwaliteit en veelzijdigheid. Vanuit twee fabrieken in Duitsland bedient Busch Jaeger meer dan 60 landen. Door de diversiteit in het design, de veelzijdigheid van functionaliteiten en een constante betrouwbare kwaliteit van het schakelmateriaal, biedt Busch Jaeger oplossingen voor ieder kantoorpand of interieur. 

Lees meer

Abb busch-jaeger blogberichten

Geaarde stopcontacten zijn belangrijk voor de veiligheid in de woning. Indien er bijvoorbeeld slijtage aan de bedrading van een apparaat met een metalen behuizing (bijvoorbeel...
Lees meer
Maak kennis met deze prachtige en stijlvolle bewegingsschakelaar van Busch Jaeger, de Busch-Wächter® 220 MasterLINE. Naast een goeie look is deze Busch-Wächter®-schakelaar ook...
Lees meer

Innovatie, stijl, kwaliteit en veelzijdigheid zijn begrippen die ABB Busch Jaeger nastreeft. Ze zijn al meer dan 130 jaar lang een marktleider op het gebied van installatietechniek en schakelmateriaal.

Dit bereiken zij door een zeer divers aanbod van designs en functionaliteiten. Busch Jaeger beschikt over schakelsystemen voor uiteenlopende interieurs en smaken; van strak modern tot authentiek en klassiek. 

Niet alleen bieden wij veel variatie in producten, maar ook in kleur. Zo heeft de Axcent serie een uniek kleuraanbod in het geel, rood, blauw en zwart. Maar ook zijn er series met kleuren die naar een meer rustieke kant neigen, bijvoorbeeld de Carat serie. Deze bevat kleuren zoals brons, edelstaal en chroom. 

Ook beschikken wij over een breed aanbod van gebruikelijke kleuren zoals crèmewit, alpinwit en zwart. Hiervoor kun je een kijkje nemen bij de volgende series: Future Linear, Alpha Nea, Impuls, Opbouw AP en Allweather AP.  

Balance SI

De rechte en bolle lijnen in deze serie van Busch Jaeger zorgt voor een vernieuwende harmonie tussen het afdekmateriaal. Het schakelmateriaal van de Balance SI serie is in verschillende opzichten zeer universeel. Zo zijn bijvoorbeeld de één- tot en met vijf- voudige afdekramen horizontaal en verticaal te monteren.

De serie is slechts verkrijgbaar in het alpinwit, het unieke design in combinatie met deze lichte kleur, zorgt ervoor dat deze serie uitstekend in diverse interieurs past. 

Reflex SI

Onder deze serie vallen twee verschillende soorten: de Reflex SI en de Reflex SI Linear. De Reflex SI is verkrijgbaar in het alpinwit, crèmewit en zwart. De Reflex SI Linear is slechts verkrijgbaar in het alpinwit en crèmewit. De series hebben een zeer verschillende uitstraling en zo zit er voor u altijd een passend design tussen. 

Door het neutrale design zijn de Reflex SI producten voor ieder interieur een echte aanwinst. De serie is te herkennen aan haar/zijn ronde afwerking en valt daardoor niet al te veel op maar geeft alsnog een mooie, klassieke aanblik. Door de productie met hoge kwaliteit materialen, is deze serie één van de meest bekende ranges bij Busch Jaeger. 

De Reflex SI Linear serie is daarentegen een strakker ontwerp met scherpe buitenste hoeken. Wanneer u meer neigt naar strakker interieur met licht glanzende kleuren, is dit de juiste serie voor u. Een duidelijk verschil tussen deze twee series is dus de afwerking. De Reflex SI serie is als het ware meer rond, en de Reflex SI Linear is echter meer vierkant. 

Future Linear

De aantrekkingskracht heeft het Future Linear schakelmateriaal voornamelijk te danken aan de eenvoud van het ontwerp. Het design combineert een brede afdekking met een slank afdekraam, waardoor de producten zakelijkheid en duidelijkheid uitstralen. 

De verkrijgbare kleuren, roestvaststaal, studiowit (mat en glanzend), crèmewit, antraciet, aluzilver en zwart mat, versterken deze sensatie van eenvoud des te meer. 

Net zoals bij de Balance SI range van Busch Jaeger zijn ook deze afdekramen horizontaal en verticaal te monteren, wat ook deze serie zeer universeel maakt. 

Basiselementen Busch Jaeger

Busch Jaeger beschikt over een breed assortiment in basiselementen zoals: dimmers, schakelaars, antennecontactdozen, drukcontacten, drie-standenschakelaars, radio schakelmateriaal en nog veel meer. 

De inbouwsokkels van Busch Jaeger zijn universeel aan te sluiten op verschillende series, kleuren en vormen waardoor u uw schakelmateriaal helemaal kunt personaliseren. 

Een uitzondering is de Impuls serie, deze maakt gebruik van een speciaal soort basiselementen. Die bieden wij uiteraard ook aan op onze website. 

Abb busch-jaeger producten