Informatie over Hager Berker
Aantrekkelijk design, eenvoudig installeren en hoge kwaliteit.
Bekijk alle producten

Hager Berker blogberichten

Geaarde stopcontacten zijn belangrijk voor de veiligheid in de woning. Indien er bijvoorbeeld slijtage aan de bedrading van een apparaat met een metalen behuizing (bijvoorbeel...
Lees meer

Berker is al sinds 1919 een trouwe producent van hoogwaardige schakelaars en systemen. In 2012 is Berker een onderdeel geworden van het bekende merk Hager. Berker is gevestigd in het Duitse Sauerland, in Schalksmühle. 

Hager Berker zorgt ervoor dat uw leven mooier, makkelijker en comfortabeler wordt. De moderne ontwerpen van Berker maken uw interieur helemaal af. De schakelaars zijn gemakkelijk en snel te installeren doordat Berker rekening houdt met de consument en zijn of haar wensen. Naast een eigentijds ontwerp en eenvoudige installatie draait het ook om hoge kwaliteit. Het schakelmateriaal is gemaakt van duurzame materialen, waardoor het alles heeft waarnaar u op zoek bent.

Berker S.1 

Door de strakke lijnen en een subtiele golving, zorgt dit design voor een luxe uitstraling. Deze serie is een echte klassieker. De S.1 range valt te omschrijven als tijdloos en is daardoor al een lange tijd een goede match voor velen. 

De afdekramen, dimmers, wandcontactdozen en verschillende afdekkingen zijn verkrijgbaar in het polarwit glanzend, polarwit mat, crèmewit glanzend, antraciet en aluminium. U kunt bijvoorbeeld een wandcontactdoos polarwit combineren met een afdekraam 1-voudig antraciet voor een persoonlijke toevoeging. 

Hier houden de opties nog niet op, De S.1 serie is namelijk ook te combineren met de B.3 en B.7 series van Hager Berker. De B.3 range is gemaakt van hoogwaardig aluminium en beschikt over een subtiele glans. De  afdekramen van de B.7 range hebben iets bredere en dikkere randen dan de standaard afdekramen. Daarnaast zijn ze gemaakt van gehard glas, waardoor er een bijzonder design gecreëerd wordt.

Berker K.1 en K.5

De K.1 serie van Hager Berker past in ieder interieur. Het ontwerp valt te herkennen aan de strakke lijnen met scherpe hoeken, dit creëert een moderne uitstraling. Bij deze regel geldt de uitspraak less is more. Helder, tijdloos en rechtlijnig is een snelle schets van de K.1 range. Het gekozen materiaal voor deze range is kunststof. Het schakelmateriaal is verkrijgbaar in het antraciet mat en polarwit. 

Er zit niet veel verschil in de twee series K.1 en K.5 wat betreft het uiterlijk. De K.5 serie wordt echter aangeraden aan de mensen die fijne vormen en de hoogwaardige materialen waarderen. De K.5 serie is verkrijgbaar in twee verschillende materialen: aluminium en roestvrij staal. Daarnaast bieden wij deze serie aan in de kleuren aluminium en edelstaal. 

Berker Q.1 en Q.3

Het schakelmateriaal uit de Q.1 serie straalt pure luxe uit en voelt ook als pure luxe aan. Als u op zoek bent naar een unieke serie, dan is deze van Hager Berker hoogstwaarschijnlijk iets voor u. De producten zijn gemaakt van een zacht en duurzaam soort kunststof wat een ‘soft touch’ geeft. De ietwat ronde hoeken geven een zachte en levendige uitstraling. 

Wij bieden deze bijzondere serie aan in het polarwit en antraciet. 

Spreekt deze Q-serie u wel heel erg aan maar ben je niet zo verkikkerd op deze afgeronde hoeken? Dan past de Q.3 serie meer bij u. Deze bieden wij in dezelfde kleuren aan, polarwit en antraciet alleen deze heeft dan strakke, hoekige afwerking. 

Berker Basiselementen

Basiselementen zijn natuurlijk niet te missen in een complete set van het door u gekozen schakelmateriaal en afdekraam. Een groot voordeel van de basiselementen van Hager Berker is dat deze met alle verschillende series schakelmateriaal te combineren valt.  

Wij bieden o.a. dimmers, installatieschakelaars, 3-standenschakelaars, drukcontacten, antennecontactdozen, luidsprekeraansluitdozen en UAE-wandcontactdozen aan.

Hager Berker producten