Wij zijn open! U kunt ook nu uw elektrotechnische producten bij ons bestellen. We doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Lees hier over onze maatregelen.

Wij zijn open! Wij zijn open! Onze maatregelen leest u hier.

Werken bij Elektrobode

Medior Back-end developer (24-40 uur)


developer

Ben jij de medior back-end developer die onze shop en interne systemen verder optimaliseert? Gaat je hart sneller kloppen van het bedenken en bouwen van complexe systemen? En wil je samenwerken met een team aan ervaren programmeurs? Solliciteer dan snel! 


Dit zijn wij:

Elektrobode.nl is een webwinkel waar je alles vindt op het gebied van elektrotechniek. Vanuit Buitenpost bedienen wij de zakelijke en particuliere markt in Nederland en België. Wij focussen op een hoog servicelevel, een gebruiksvriendelijke innovatieve webwinkel en een verrassend compleet assortiment elektrotechnische producten. Elektrobode is als ambitieus bedrijf volop in ontwikkeling. Binnen het team heerst een gemoedelijke sfeer, waarin alle ruimte is voor de inbreng van eigen ideeën.

Doorontwikkelen van systemen:

Om de webwinkel optimaal draaiende te houden, hebben wij drie grote systemen ontwikkeld waaraan continu onderhoud en verbeteringen worden doorgevoerd. Deze systemen worden door onze online bezoekers en door onze medewerkers gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geavanceerd orderbeheersysteem die vele taken automatiseert. Of een productbeheersysteem waarbij productdata eenvoudig verrijkt kan worden en categorieën automatisch worden ingedeeld.

Daarbij willen we onze website ook uitbreiden met handige functionaliteiten die het voor de bezoeker eenvoudiger maakt de juiste elektrotechnische producten samen te stellen. Kortom genoeg om bij ons op te kunnen pakken!


Wij gaan voor kwaliteit. Zo hanteren wij de PSR-standaarden en richten wij ons op clean code. Duurzame oplossingen vinden we erg belangrijk. Zo hebben wij een API die volledig met modules werkt. Daarbij werken wij met OOP PHP, Laravel, ElasticSearch, SASS, Yarn, GIT, Angular JS (1 en 2+) en natuurlijk HTML.


Dit zoeken we:

Een perfecte aanvulling op ons team is een eigenzinnige developer die er van houdt om aan afwisselende projecten voor ons bedrijf te werken. We zoeken een medior back-end developer met de volgende vaardigheden:

 • Ervaring als (PHP) back-end developer
 • Processen kunnen optimaliseren en bijhouden
 • Bieden van procesmatige oplossingen
 • Kennis van PHP + OOP, HTML5, CSS, SASS en JavaScript
 • Zelfstandig technische vraagstukken doorgronden, helder verwoorden en vertalen naar een oplossingen

Dit bieden wij:

 • Werken voor één opdrachtgever
 • Fulltime/ parttime aanstelling
 • Flexibele werktijden
 • Marktconform salaris
 • Veel ruimte voor eigen initiatief
 • Samenwerken binnen een jong en ambitieus team (developers)

Zo kun je solliciteren:

Past deze vacature bij jou? We maken graag kennis met je! Stuur je CV & motivatie naar vacature@elektrobode.nl t.a.v. Anna Reinders.

*Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.