Algemeen

Voordeel Knallers Maart

Van ons uitgebreide en complete assortiment van elektrotechnische materialen, hebben we een aantal parels geselecteerd die we hierbij graag in de spotlights zetten. Deze producten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, handig in gebruik en budget geprijsd.

UNI-T Digitale Multimeter

Deze compacte en complete pocket mulitimeter beschikt over een duidelijk digitaal display en is valbestendig tot 2 meter. Met behulp van de draaiknop en de meetsnoeren zijn spanning, weerstand en stroomsterkte snel te meten. De functie van contactloze spanningsdetectie NCV zorgt voor een veilige meting. Bereik AC-DC spanning tot 250 volt en bereik DC stroom tot 10 ampere. De achtergrondverlichting schakelt vanzelf uit en de digitale multimeter heeft als extra functies een diodetest en doorbeltest.

De set bevat meetsnoeren, holster, batterijen en een gebruikershandleiding.

Thovip Aluminium kabelzuil

Deze wit gelakte aluminium kabelzuil is ideaal om kabels van plafond naar de werkplek of naar de vloer te geleiden. De zuil is 3 meter lang en bevat een borstel waarachter de kabels gefixeerd kunnen worden in een 50mm diameter buis.

De set wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmaterialen zoals kabeldoorvoer voor systeemplafond of werkblad en stelvoet voor het afstellen op de vloer.

Kies ook voor een stijlvolle design oplossing voor het netjes wegwerken van kabels en snoeren.

Draka flexibele buis VD voorbedraad per 25 meter

Nu ook verkrijgbaar, Draka flexibele buis inclusief VD installatiedraad. Al vanaf 25 meter voor een efficiënte tijdbesparende elektrotechnische installatie.

De brandvertragende soepele en sterke flexibele buis bevat:

  • VD 2,5 mm2 groen-geel
  • VD 2,5 mm2 bruin
  • VD 2,5 mmw blauw

Nexans installatiedraad combipakket

De VDbox is een doosverpakking uitgevoerd in speciaal extra stevig vochtbestendig karton, gemakkelijk bij werkzaamheden in een vochtige omgeving of bij slecht weer.

De VDbox is uitgevoerd in de kleur van de VD-draad en is hierdoor eenvoudig te herkennen in magazijn, winkel, of op de werkvloer.

De set bevat:

  • 100 meter bruine draad 2.5mm2
  • 100 meter blauwe draad 2.5mm2
  • 100 meter geel/groene draad 2.5mm2
  • 100 meter zwarte draad 1.5mm2

Pica DRY longlife markeerpotlood

Deze professionele marker is geschikt voor veel ondergronden zoals glas, beton, steen, kunststof en hout en werkt door de universele grafiete vulling op nat, droog, glad, stroef of stoffig materiaal.

De geïntegreerde puntenslijper in de koker is altijd en direct bij de hand en een hoogwaardig pushmechanisme voor het automatisch instellen van de punt is gebruiksvriendelijk.

De vullingen zijn gemakkelijk te verwisselen vanuit de achterkant. Er zijn vullingen voor verschillende toepassingen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld waterbestendig, wateroplosbaar, lichte of donkere ondergronden.

SG Artes LED armatuur

Artes is een fraai en decoratief armatuur voor wandmontage buitens- of binnenshuis. Vervaardigd van drukgegoten en gepoedercoat aluminium. Dimbaar met fase-afsnijdimmer. Eenvoudige installatie met montageachterplaat, snelklemmen en twee kabelingangen.

Mogelijkheid tot individuele trapsgewijze aanpassing van de lichthoek/lichtverdeling naar boven en/of naar beneden. Up-/downlight kan desgewenst worden uitgeschakeld.

Verkrijgbaar in kleurtemperatuur 2700/3000/4000K en in de kleuren Corton, grafiet, wit en zwart.

Zircon detector

De StudSensor L50 balkzoeker lokaliseert snel en eenvoudig de randen en de richting van houten en metalen balken achter muren, vloeren en plafonds. Voorzien van gemakkelijk afleesbaar display en WireWarning detectie.

WireWarning detectie geeft de aanwezigheid aan van elektrische bedrading tot 50 mm diepte.

Het apparaat beschikt over een rubberen handvat voor antislip

Opple LED waterproof armatuur

Dit robuuste LED waterproof armatuur van Opple komt uit de Performer G4 serie. Het Performer G4 assortiment waterdichte armaturen is gemaakt volgens het Sealed For Life principe: stevig, waterdicht, efficiënt, eenvoudig te installeren dankzij schroefloze snelsluiting en vandaalbestendig met RVS montageklemmen.

Het materiaal van de behuizing is polycarbonaat en de kleur van de behuizing is grijs. De bevestigingsclips zijn van RVS.

Kopp proAQA WCD en schakelaar

De proAQA serie zwart RAL9005 kenmerkt zich door een trendy design welke uitstekend toe te passen is in vochtige ruimtes, afdak of tuinhuis. De sokkels zijn uitneembaar waardoor samen met de schroefloze aansluiting voor de bedrading het installeren gemakkelijk gemaakt is. De proAQA artikelen zijn gemaakt van hoogwaardig Thermoplast kunststof.

Deze combinatie van wandcontactdoos en wisselschakelaar is verticaal uitgevoerd in glanzend zwart en IP44 beschermd. De wandcontactdoos beschikt over randaarde.

Etherma warmtepomp met koelfunctie

Door gebruik te maken van duurzame energie uit zon, water of wind, dragen de elektrische verwarmingssystemen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

Met een snel reagerend verwarmingssysteem die alleen de ruimte verwarmt waar je aanwezig bent.

  • Zonder installatieruimte
  • Zonder onderhoud
  • Zonder gas
  • Zonder tijdrovende installatie.
De innovatieve FIRE+ICE lucht-lucht warmtepomp met koelfunctie is een volgende stap naar een duurzame toekomst.

Nexans grondkabel 2x1,5mm2

Nexans biedt een breed assortiment robuuste en betrouwbare installatiekabels voor veilige energieoverdracht. De producten zijn UV-bestendig en voorzien van een EPD milieuverklaring.

De installatiekabel voldoet aan brandklasse Dca en zijn voor toepassing in laagspanningsinstallaties tot 1 kV in bouwwerken en gebruiksfuncties met een middelgroot brandrisico.

Omvlochten installatiekabels zijn geschikt als voedingskabel voor algemeen gebruik in bouwwerken. Omvlochten kabels kunnen onbeschermd in de grond worden geïnstalleerd en worden geadviseerd als bescherming tegen mechanische beschadiging noodzakelijk is.

Relectric Kabelhaspel 50 meter 3x1,5MM

Deze stevige kabelhaspel beschikt over vier stopcontacten die in een 45 graden stand staan. De haspel heeft een snoer van 50 meter 3x1,5mm, een stevig en gripvast handvat en oprolknop. Ook is de kabelhaspel inclusief kinderbeveiliging en verlichte veiligheidsschakelaar.

Ben je op zoek naar een specifiek product voor jouw toepassing? Ons assortiment bevat veel budget elektrotechnische oplossingen en onze helpdesk ondersteunt je graag bij het selecteren van de juiste materialen. Neem gerust contact met ons op via 0511-700206.

Ook interessant

Polvalit VSV | de krachtpatser van Pipelife

Pipelife ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 75 jaar een compleet assortiment kunststof leidingsystemen, slimme hulpstukken en intelligente oplossingen op maat. Vrijw...
Lees meer

Wiska IP68 kabelverbinders | ideaal in een vochtige omgeving

Als installateur kom je vaak situaties tegen waarin je snel twee kabels moet verbinden om een veilige en betrouwbare elektrische verbinding tot stand te brengen. Wiska heeft n...
Lees meer

MAGNUM vloerverwarmingsmat: comfortabele vloerverwarming - eenvoudig toe te passen

Vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling van het gehele vloeroppervlak ontstaat er een zeer gelijkmatige warmtever...
Lees meer

De Voordelen van LIT by CARDI LED-panelen

Ontdek de interessante voordelen van LIT by CARDI LED-panelen, waarin duurzaamheid en prestatie hand in hand gaan. Van ziekenhuizen tot kantoren en winkels tot woningen, deze...
Lees meer

De Geavanceerde eHD Warmtewisselaar in de Edel Warmtepompboiler

Een opvallend voordeel van de Edel warmtepompboiler is de innovatieve eHD warmtewisselaar. Terwijl het genereren van warmte op een kosteneffectieve en energiezuinige manier al...
Lees meer

Voordeelknallers april

Van ons uitgebreide en complete assortiment van elektrotechnische materialen, hebben we een aantal parels geselecteerd die we hierbij graag in de spotlights zetten. Deze produ...
Lees meer

Informatie rondom het Paasweekend

Omdat het Paasweekend voor de deur staat, hanteren we een aangepaste planning rondom de orderverwerking en levertijden. We brengen je hierbij daarvan graag op de hoogte.
Lees meer

Attema zwarte kabeldozen AK1/AK2 IP65

Ontdek de stijlvolle toevoeging aan het Attema assortiment: de zwarte AK1 en AK2 IP65 kabeldozen. Deze kabeldozen voldoen niet alleen aan de behoefte aan zwarte componenten in...
Lees meer

Universele steekklem OBO

Ontdek de innovatie in verbindingstechnologie met de nieuwe Universele Steekklemmen van OBO Bettermann!
Lees meer

Attema Click-mate NXT | Het kloppend hart van elke woning

Attema investeert in vernieuwende ideeën voor een veranderende wereld. De Attema Click-mate NXT groepenkasten zijn toekomstbestendig en er is voor elke woning een oplossing op...
Lees meer

Een buitenstopcontact kiezen van Schneider Electric

Het tuinseizoen staat weer voor de deur en daarom kun je eens kritisch kijken of er voldoende buitenstopcontacten aanwezig zijn voor tuinonderhoud, klussen rondom het huis en...
Lees meer
Ga naar alle berichten Laad meer blogs