Van ons uitgebreide en complete assortiment van elektrotechnische materialen, hebben we een aantal parels geselecteerd die we graag in april in de spotlights zetten. Deze producten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, handig in gebruik en budget geprijsd.

Nexans Installatiekabel

Nexans biedt een breed assortiment robuuste en betrouwbare installatiekabels voor veilige energieoverdracht. De producten zijn UV-bestendig en voorzien van een EPD milieuverklaring.

De installatiekabel voldoet aan brandklasse Dca en zijn voor toepassing in laagspanningsinstallaties tot 1 kV in bouwwerken en gebruiksfuncties met een middelgroot brandrisico.

Omvlochten installatiekabels zijn geschikt als voedingskabel voor algemeen gebruik in bouwwerken. Omvlochten kabels kunnen onbeschermd rechtstreeks in de grond worden gelegd en worden aanbevolen in situaties waarbij bescherming tegen mechanische beschadiging noodzakelijk is.

Böhm Stuurstroomleiding

Een stuurstroomkabel is een elektrische kabel die signalen verzendt tussen apparaten en het besturingssysteem van machines of systemen. Het wordt gebruikt in industriële toepassingen voor het bewaken, aansturen en regelen van processen. Deze kabels zijn ontworpen voor lage spanningen.

Deze Böhm stuurstroomleiding is soepel en flexibel met een grijze PVC buitenmantel. De aders zijn cijfer gecodeerd. Zwart, met geel-groene ader. 3 x 1.5mm2

Excel Cat6 UTP kabel 305m

Met de Excel Cat6 UTP Kabel ben je verzekerd van uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Deze kabel is ontworpen voor moderne netwerkomgevingen en zorgt voor snelle en veilige gegevensoverdracht, ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

  • Hoogwaardige Kopergeleiders
  • Getwiste Paren
  • Hoogwaardige Isolatie
  • Duurzame Buitenmantel

RealCurrent 5000W hybride omvormer

Met de RealCurrent hybride 1 fase omvormer is het opslaan van zonne-energie een stap dichterbij. Wil je zonnestroom opslaan, dan is een standaard omvormer niet voldoende maar heb je een hybride omvormer nodig. Dit centrale hart regelt de volledige stroomverdeling.

Het apparaat regelt daarbij of de stroom naar apparaten moet of juist moet worden opgeslagen. Is de batterij leeg en schijnt de zon niet? Dan zorgt de omvormer voor stroom vanuit het commerciële energienet.

Heteluchtpistool MH 7 KF in koffer

Met de MobileHeat 7 kun je snel en flexibel laswerkzaamheden uitvoeren, dankzij een indrukwekkende temperatuurbereik tot 550 graden Celsius. Maar dat is niet alles - ook in de elektro-industrie is deze veelzijdige tool een ware uitkomst vanwege zijn eenvoudige en snelle bediening.

Steinel introduceert haar eerste accu-blazer, speciaal ontworpen voor professionals die behoefte hebben aan snelheid en mobiliteit. Deze krachtige tool biedt de perfecte oplossing voor afwerkingswerkzaamheden in de handel. Ideaal voor snoerloze nabewerkingen op het dak, evenals voor elektrische installaties en reparaties.

Pipelife Polvalit zwarte installatiebuis

Deze Pipelife Polvalit VSV kunststof installatiebuis is vervaardigd uit UV-gestabiliseerd PVC in een elegante zwarte afwerking. Deze veelzijdige installatiebuis is ontwikkeld om robuuste omstandigheden te doorstaan. De buis is klasse 4 slagvast, brandvertragend, temperatuurbestendig van -25 graden Celsius tot 60 graden Celsius, flexibel en ook stevig en geclassificeerd klasse 3 voor drukweerstand.

De buis kan toegepast worden in diverse installaties, zowel binnen- als buitenshuis en is goed te combineren met bijvoorbeeld zwarte kabelgoten, zwarte kabeldozen en zwart schakelmateriaal.

Schnabl Kunststof Buisklem zwart

De zwarte Schnabl EC kabelbuisklem is geschikt voor een buisdiameter van 15 - 16 mm en daardoor zeer goed te combineren in een installatie van zwart materiaal voor een stabiele, stijlvolle en stoere afwerking.

De zwarte buisklem is gemaakt van hoogwaardig halogeenvrij kunststof. Elke klem is ontworpen om één buis vast te houden voor een georganiseerde en overzichtelijke kabelbevestiging.

Alfana PV-verdeler 1x HS, 2xIA, 1x WCD

Een PV-verdeler splitst een bestaande groep in twee afzonderlijke groepen, waardoor zonnepanelen kunnen worden aangesloten zonder nieuwe bekabeling naar de meterkast te trekken. Hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de wasmachinegroep en de wasmachine kan dan vervolgens weer aangesloten worden via het stopcontact in de PV verdeler. Een PV-verdeler kan gebruikt worden voor maximaal 10 tot 12 zonnepanelen tot een gezamenlijk WP vermogen van ca 3600W.

Deze PV-verdeler beschikt over 2 keer een installatieautomaat 16A, een hoofdschakelaar en 1 wandcontactdoos.

Hera inbouwspot

Ontmoet de Hera ARF 68 Spot/Schijnwerper: een krachtig armatuur voor een gerichte verlichting. Met zijn roestvrijstalen behuizing en G4 lamphouder is deze spot perfect voor laagvolt halogeenlampen tot 20W.

Met een warme kleurtemperatuur van 3000K biedt het een sfeervolle verlichting voor elke ruimte. Met de Hera ARF 68 breng je stijl en functionaliteit samen in één verlichtingsoplossing.

ABB Hafobox kabeldoos

Deze ABB Haf Kabeldoos is gemaakt van gerecycled materiaal en beschikt over zeven uitbreekpoorten en drie invoerstukken voor 16 mm buizen en kabels tot 14,5 mm.

De kabeldoos is compleet met een blind inzetstuk en een grijze deksel voorzien van snelsluiting voor gemakkelijke toegang. Daarnaast bevat de box een centrale bevestigingsschroef voor eenvoudige montage op kabelgoten, plus drie kabelgeleiders voor een nette installatie.

Norton pleinverlichting 4000K neutraal wit

Ontdek het Norton KFA LED pleinverlichtingsarmatuur: een hoogwaardige, corrosiebestendige oplossing voor straat- en pleinverlichting met uitstekende lichttechnische eigenschappen.

Met de bijpassende muursteunen is het armatuur geschikt voor diverse toepassingen, zoals in openbare ruimtes, parkeer- en bedrijfsterreinen en bij wegen. Ideaal als vervangen voor HPL-SON lampen en zeer geschikt voor renovatie, nieuwbouw en infraprojecten.

Ben je op zoek naar een specifiek product voor jouw toepassing? Ons assortiment bevat veel budget elektrotechnische oplossingen en onze helpdesk ondersteunt je graag bij het selecteren van de juiste materialen. Neem gerust contact met ons op via 0511-700206.

Ook interessant

Polvalit VSV | de krachtpatser van Pipelife

Pipelife ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 75 jaar een compleet assortiment kunststof leidingsystemen, slimme hulpstukken en intelligente oplossingen op maat. Vrijw...
Lees meer

Wiska IP68 kabelverbinders | ideaal in een vochtige omgeving

Als installateur kom je vaak situaties tegen waarin je snel twee kabels moet verbinden om een veilige en betrouwbare elektrische verbinding tot stand te brengen. Wiska heeft n...
Lees meer

MAGNUM vloerverwarmingsmat: comfortabele vloerverwarming - eenvoudig toe te passen

Vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling van het gehele vloeroppervlak ontstaat er een zeer gelijkmatige warmtever...
Lees meer

De Voordelen van LIT by CARDI LED-panelen

Ontdek de interessante voordelen van LIT by CARDI LED-panelen, waarin duurzaamheid en prestatie hand in hand gaan. Van ziekenhuizen tot kantoren en winkels tot woningen, deze...
Lees meer

De Geavanceerde eHD Warmtewisselaar in de Edel Warmtepompboiler

Een opvallend voordeel van de Edel warmtepompboiler is de innovatieve eHD warmtewisselaar. Terwijl het genereren van warmte op een kosteneffectieve en energiezuinige manier al...
Lees meer

Informatie rondom het Paasweekend

Omdat het Paasweekend voor de deur staat, hanteren we een aangepaste planning rondom de orderverwerking en levertijden. We brengen je hierbij daarvan graag op de hoogte.
Lees meer

Attema zwarte kabeldozen AK1/AK2 IP65

Ontdek de stijlvolle toevoeging aan het Attema assortiment: de zwarte AK1 en AK2 IP65 kabeldozen. Deze kabeldozen voldoen niet alleen aan de behoefte aan zwarte componenten in...
Lees meer

Universele steekklem OBO

Ontdek de innovatie in verbindingstechnologie met de nieuwe Universele Steekklemmen van OBO Bettermann!
Lees meer

Attema Click-mate NXT | Het kloppend hart van elke woning

Attema investeert in vernieuwende ideeën voor een veranderende wereld. De Attema Click-mate NXT groepenkasten zijn toekomstbestendig en er is voor elke woning een oplossing op...
Lees meer

Een buitenstopcontact kiezen van Schneider Electric

Het tuinseizoen staat weer voor de deur en daarom kun je eens kritisch kijken of er voldoende buitenstopcontacten aanwezig zijn voor tuinonderhoud, klussen rondom het huis en...
Lees meer
Ga naar alle berichten Laad meer blogs